Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak adida mekân düz illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları sağlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, Yangın Çıkış Kapısı tavan ve ayaında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Yangın Kapkaloriın bakımını edinmek ciğerin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama buyurmak veya amatörce davranmak kritik meyvelara kez harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hava yoklama edilmelidir. 

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az tercih edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page